la fantasia, l'emoció i el disseny… grans idees i obres a partir del talent

Els problemes de continuar dissenyant

A finals del 2022 vaig iniciar nous dissenys per a Movyment – Clínica Moret. Ha formalitzat la seua nova clínica en Alaquàs i volíem donar-li una nova imatge, sense perdre la seua identitat pròpia. Així vam crear la nova publicitat per al nou espai. Noves targetes, horari i el directori que trobareu a l’entrada de l’edifici en Alaquàs.

Després de molts anys desitjant-ho, usem la imatge del “Vitruvio” que tant agrada a José Moret, el Fisioterapeuta que regenta la clínica. Va ser una llàstima que, de vegades passa, el meu vell ordinador va marxar de sobte, sense “acomiadar-se”, perdent en un rellamp tota la feina que estàvem realitzant. Els temps no perdonen, la feina s’ha d’entregar, i així, tristament ho vaig fer… sense acabar-la, sense eixe toc final que em deixa satisfeta amb la feina que faig.

L’any nou també va portar nous dissenys per a l’APCCV, l’associació en la qual treballe i a la qual puc aportar tota la meua creativitat. Amb el catàleg que vaig dissenyar l’any passat, la nova web i totes les imatges, reivindicacions i creacions que omplen les xarxes socials dia a dia.

Per fi entrarem en el marxandatge, reconec que sempre m’ha agradat i em feia molta il·lusió plasmar les meues creacions sobre objectes físics i no sempre de formar online o en paper. Hem començat amb botelles, les repartirem entre les sòcies i socis, professionals i les portarem a les fires i festivals als quals assistim. Podeu llegir també, del meu blog, el disseny del nostre estand

Al 2023 continue batallant, amb un nou ordinador per suposat, per recuperar i endreçar novament la meua rutina de disseny. Gràcies a amigues informàtiques (com Teresa, que sempre està ahí quan la necessita i em salva una i altra vegada) he pogut recuperar els programes per que em permeten dissenyar i crear, i poc a poc tot torna a la normalitat. Ara amb un somriure.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s