la fantasia, l'emoció i el disseny… grans idees i obres a partir del talent

El jardí, la cortina: l’aparador

Tenim muntat el nou aparador en “El Taller de Karmen”, la botiga i taller de teixits i disseny d’interiors en Alfafar.

Aquesta vegada la CORTINA és la protagonista de la creació: blanca, amb mostra de fulles en tonalitats verdes. Centrant-nos en aquesta, busque tot el conjunt de l’aparador. Ens decidim per omplir tot l’espai de detalls naturals, primaverals o estiuencs.

Cobrint la verticalitat i horitzontalitat hi ha el JARDÍ VERTICAL, juguem amb plantes naturals – els cactus – i plantes artificials de cartolina, que alhora ens permetran trencar l’espai buit sobre la part blanca de la cortina. Tots els elements construïts amb materials reutilitzats (com ara els maseters, les cordes…), les capses de fusta que donaran l’últim detall al terra, mostrant (com en altres aparadors que hem fet) la roba de llit que també es pot comprar en la botiga.

El conjunt ens inspira naturalitat, jardí, verticalitat… tot d’un fresc senzill que alhora invita a apropar-se i, quasi diria, a respirar.

A l’interior de la botiga, seguint amb les directrius de l’aparador principal, hem creat dos ambients, el primer a l’entrada, manté el jardí, amb dues plantes naturals i material reutilitzat al peu. En aquest hem decidit mostrar alguns dels productes de la botiga com a reclam per al client i que, fora de temporada, encara es poden comprar.

En el segon, ja dins la botiga, continuem amb teixit de motius primaverals. El palet a l’horitzontal, continuïtat de l’altre aparador interior.

Com cada vegada que muntem aquest aparador, conjunt entre Karmen i jo, puc gaudir de tornar a crear, al meu treball com a dissenyadora d’aparadors que s’ha quedat perdut entre altres treballs laborals. Mantindre aquest xicotet espai, de tant en tant, m’omple personalment: des del moment en que he de buscar la idea, les decisions conjuntes, el treball per separat i eixe dia en que totes dues estem ací, davant un aparador nu que omplirem i gaudirem.

Com cada vegada que vaig, he de donar les gràcies a Karmen, una gran persona i molt estimada amiga, per confiar-me aquestes creacions i compartir-me aquests moments.

No dubteu d’apropar-vos personalment a veure l’aparador i a conèixer aquesta botiga.

Si voleu saber més, podeu visitar també la seua web: www.eltallerdekarmen.com

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s