la fantasia, l'emoció i el disseny… grans idees i obres a partir del talent

Dissenys per al Nadal

Ha arribat el Nadal i torne a idear, crear i muntar aparadors. Ja fa anys que vaig a Picassent i a Alfafar il·lusionada pel retrobament amb les persones que estime i amb el desig de deixar un poquet de mi en aquests establiments.

A la “Carnisseria-Xarcuteria Francisco” sempre muntem una taula, enguany molt senzilla: pocs adornaments trets de la passió comuna, de Vicen i meua, pel Pinterest: vidre, ciris, detalls naturals i branques d’arbre. Una taula nadalenca que motiva a comprar els productes de la Carnisseria per preparar el sopar familiar típic d’aquestes dates; una taula que convida a entrar a la botiga i, després, a sortir d’aquesta amb l’alegria de portar els productes a casa.

taula

El detall de la taula són quatre botelles amb sal i ciris, quatre tovallons en forma d’arbre de Nadal, i amb un toc roig nadalenc sobre mantell blau. No vaig poder acabar de muntar-la, ens faltava el detall natural verd del pi, els coberts i copes de vidre. Vaig sortir un poc trista perquè, enguany, marxava sense deixar “ben posada la taula”, però confiant en que la meua gran amiga l’acabaria per mi.

El millor del dia, el retrobament amb la gent de Picassent que tant m’estime, on em sent com en la meua pròpia casa.

taula detalls

2014-12-06 14.34.40

Una setmana després, vaig a “El Taller de Karmen” en Alfafar. Ens hem decidit per un arbre nadalenc creat a partir de bosses de paper i regals, el teixit de fons el formen dues caigudes de vellut morat molt elegants i una gassa amb tons daurats i morats, i per tancar l’aparador un enrotllable plata a la dreta. Segurament l’aparador de Nadal és el més senzill que muntem durant l’any perquè el detall nadalenc és fàcilment visible; siga un arbre, regals, estrelles… malauradament la durada d’aquest aparador també és molt curta, en poques setmanes el canviarem. 

arbre nadal

2014-12-13 12.59.35

Muntar aparadors al Nadal m’agrada però és una cursa ràpida i quasi que mai tenim prou temps. Sempre faig una recerca i estudi dels dissenyadors d’aparadors, idees i creacions dels grans professionals per desenvolupar la meua imaginació i poder crear a partir dels grans talents. Portar un poquet de mi a les botigues és la meua manera de desitjat “un Bon Nadal” als propietaris d’aquestes, als clients i, fins i tot, als vianants.

Avui aprofite per desitjar-vos, a totes les persones que feu una ullada a aquest blog, a les que em compartiu o m’escriviu…  un Bon Nadal i un any 2015 CREATIU.

nadal14

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s