la fantasia, l'emoció i el disseny… grans idees i obres a partir del talent

Imaginació publicitària al carrer

Tinc una passió especial per el món de la publicitat. Ja he parlat al meu blog, en altres ocasions, sobre aquesta, però hui faré menció sobre les tanques publicitàries. Una tanca publicitària és un suport pla sobre el qual es fixen cartells publicitaris. Les tanques s’han convertit en part habitual del paisatge urbà i interurbà presentant un anunci o missatge publicitari.  Les tanques són la forma més comuna de la publicitat a l’aire lliure, i les agències de publicitat estan constantment pensant en dissenys innovadors i maneres noves d’utilitzar-les per captar l’atenció d’un públic objectiu.

La publicitat exterior constitueix un valuós complement a les campanyes de publicitat llençades en altres mitjans de comunicació, és un bon recordatori i un important reforç d’aquestes. Llevat de recintes tancats, aquesta publicitat és un medi actiu les 24 hores del dia i pot arribar a molts segments diferents de la població; però és un medi limitat, un IMPACTE VISUAL del moment i no sempre es pot ubicar en el lloc correcte ni definir clarament el seu missatge.
Mireu aquestes, innovadores i molt originals!

heineken

absoultny

lightbulb

Aquesta última que detecta el públic present i proper, és semblant a l’últim invent en marketing: les tanques oloroses realitzades amb perfums o detergents. Cada tanca compta amb un dispositiu intern que emet la fragància, vaporitzat en alguns models, només si una cèl·lula fotoelèctrica detecta que hi ha públic present. Se suposa que aquesta tècnica augmenta la memorització de marca produint notables increments de vendes.

hatdropped

Abans he definit la tanca com un suport pla, però com heu vist a les imatges, ha deixat de ser un espai vertical pla i passa a tindre volum i accessoris que la fan més cridanera i original. Admirable la creativitat d’aquests publicitaris i publicitàries i la feina que realitzen, cal afegir que “impacte visual” sí que en tenen, sí.

levis

valla17

Una resposta

  1. Anna F.

    Alguns dels cocos que fan estes coses són uns genis.

    13 Setembre 2013 a les 18:42

Deixa un comentari