la fantasia, l'emoció i el disseny… grans idees i obres a partir del talent

La bibloteca infantil de Brentwood

Aquesta setmana he trobat a una de les xarxes socials les fotografies de la Biblioteca pública infantil de BrentWood, a Tennessee. Un espai únic en el món pel seu disseny.

Fugint de la sobrietat de les biblioteques, la biblioteca de BrentWood dissenya un espai infantil amb decorats trets dels contes populars. Per accedir-hi, travessem un llibre obert que fa de porta, i ens endinsem en una terra molt llunyana on… “Hi havia una vegada…”

biblioteca Brentwood. Tennessee

biblioteca2

Entrada a la secció infantil

Les Biblioteques són llocs tranquils en els quals és fàcil oblidar-se del món que ens envolta, atrapats amb la lectura dels seus llibres. Alguns d’aquests edificis competeixen per la bellesa i originalitat de les obres que alberguen en el seu interior, altres són originals pel seu disseny, com en el cas d’aquest del qual parlem. Se’ns presenta un món fantàstic, amb un llibre a la mà i dins del propi llibre. Un preciós lloc on somniar i imaginar.

Aprofite que parlem de biblioteques per oferir-vos un article d’un blog que m’ha agradat molt, les 10 biblioteques públiques més rares i boniques del món, si voleu llegir-lo, ací teniu l’enllaç: http://monkeyzen.com/2013/03/bibliotecas-publicas-raras-hermosas

One response

  1. ME

    Que bonita..un sitio donde soñar a pierna suelta.También me ha encantado la de Pekín..uaauu..encima en medio del bosque..aaiiiss..quien pudiera visitarlas todas.

    9 Juny 2013 a les 21:52

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s