la fantasia, l'emoció i el disseny… grans idees i obres a partir del talent

Mov&ment. Disseny d’una clínica

Un bon dia, el gerent de la clínica MOV&MENT de Quart, em crida i em fa l’encàrrec de dissenyar l’interior d’aquest espai. Acostumada a treballar en vivendes i contract, el disseny d’una clínica de fisioteràpia, podologia, psicologia, Ioga, pilates… és totalment nou per a mi. Jose (què també és el meu fisioterapeuta i amic) vol donar-li una nova imatge totalment diferent a la que té fins aleshores. Comence, com sempre, en l’estudi personalitzat del que hi ha, dels seus logotipus, de la seva imatge actual, per utilitzar-la o transformar-la. Faig un estudi de mercat amb la recerca de com s’han dissenyat altres clíniques. Poc a poc va sorgint la idea. Jugarem amb les imatges del seu logo, les farem moure – tal com diu el nom de l’empresa – per la clínica, afegirem imatges naturals – que fan l’espai acollidor i relaxant -, al temps que li donarem un toc alegre a un espai mèdic.

Començàrem per la façana, afegint vinils amb tota la informació necessària i la primera imatge que rebran els pacients abans d’entrar. Els professionals que hi treballen afegiren el toc de color al sòcol de la paret blanca.

Entrem… un mostrador blanc amb el logotipus de la clínica, ja no ens cal escriptura, l’hem deixada a l’exterior. L’enorme fotografia de quasi 3m penjada sobre la paret, ens dona la benvinguda. El millor és que he aprofitat que Jose és un apassionat de la fotografia i li vaig demanar que fera ell mateix les fotografies per a la clínica. A l’esquerra nostra, tota la paret pintada de roig, trencada per dos estants minimalistes de color blanc amb “detalls mèdics”. Encara estem ideant què posar.

Fem l’espera corresponent  i caminem pel corredor que condueix als “boxes”, gimnàs, banys i dutxes. El joc de les tres imatges que componen el logotipus. Van movent-se per les parets, ens porten a desplaçar-nos darrera elles. A les portes, el senzill detall – evitant altra vegada l’escriptura – d’assenyalar-nos a qui correspon cada despatx i box.

Ens queda feina per fer, comencem afegint una imatge d’un bosc al box del Podòleg, un espai totalment interior al qual hem obert una finestra… els i les pacients miraran a través d’aquesta. Ara ens falta el disseny a les parets del gimnàs i alguns detalls decoratius per la clínica però… estem contents i contentes.

2014-02-19 19.19.04

Per a ser el meu primer disseny d’interior d’una clínica, espere haver captat la atenció dels i les pacients que hi aniran, haver donat una bona resposta a la petició dels professionals i del gerent, no solament com a Dissenyadora sinó també com a amiga. Gràcies Jose, Bea i Alberto per donar-me aquesta oportunitat! Ha estat tot un plaer.

Vos convide a participar de les seues activitats i si necessiteu bons professionals, no dubteu en acudir, ací vos deixe l’enllaç de la seua web:  http://movyment.com/

2 responses

  1. Anna F.

    Enhorabona, ha quedat molt bé!

    30 Setembre 2012 a les 22:58

  2. Gràcies Anna! Ja et trobava a faltar pel blog, feia molt que no venies a comentar… benvinguda sigues sempre, ja ho saps. Em fa molt feliç que t’agraden les coses que cree.

    1 Octubre 2012 a les 13:52

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s