la fantasia, l'emoció i el disseny… grans idees i obres a partir del talent

Escultures úniques (VII)

M’agrada quan la gent em comparteix imatges d’artistes i creacions d’arreu del món. M’agrada perquè en fer-ho, pensen en mi i em recorden. Fa poc m’han regalat la imatge d’una escultura al pati de la Absolute Art Gallery a Brujas,  realitzada per Jan Desmarets (Ieper, Bèlgica, 1961), un creatiu que s’inspira en la figura humana, el tors i el cos nu, i també en els animals. Per a moltes persones, la primera impressió en veure les seves escultures és la lleugeresa, la forma en que les seves peces semblen flotar en l’aire. Aquest és un efecte conscient de l’artista, que s’esforça per donar un gran dinamisme.

Jef Vermassen va dir d’ell: Està fascinat per l’inmens poder, intensa bellesa i sensualitat d’animals específics  i de persones, no pot resistir-se a utilitzar la seva pròpia capacitat per expressar els sentiments que hi ha en la seva ànima a través de les seves obres.

Ací vos mostre una altra que he trobat mentre buscava informació sobre l’artista…

Gràcies Jose per compartir amb mi aquestes creacions… i per recordar-me quan descobreixes el món.

2 responses

  1. Sonrisa

    Quien fuese escultura para flotar en el aire, sin cabeza, sin pensar… solo soñar y disfrutar viendo la vida que viene a vernos… y luego salir corriendo o volando a vivir la nuestra propia. Son preciosas, libres y únicas.

    9 Mai 2012 a les 20:20

  2. Anna F.

    Ep, que bonic això que escriu “Sonrisa”! Em recorda la impressió que em causà l’escultura “Formes úniques de continuïtat en l’espai”, de l’italià Umberto Boccioni. Molt interessant…

    13 Mai 2012 a les 9:02

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s