la fantasia, l'emoció i el disseny… grans idees i obres a partir del talent

Pintant sobre parets

Feia molt de temps que no pintava un mural a la paret. Des de jove he pintat en vertical: a la meva habitació, a locals interiors, grans murals exteriors socials o reivindicatius… La tècnica és la mateixa que quan pinte en horitzontal, solament cal tindre més “pols” i equilibri. Primer sempre faig un esbós amb grafit, en el cas de grans murals aquest va enquadrat, i després prepare tot el material necessari: pinzells, pintures, draps, pots… cal tenir-ho “tot a mà”, especialment si hem pintar a sobre d’una escala o un andami. Baixar, pujar, mirar com queda; pujar, pintar, tornar a baixar… visualitzar periòdicament allò que vaig plasmant… intentar millorar-ho, provar d’arribar allà on vull. Normalment l’obra és de majors dimensions i això suposa obtindre una visió molt més gran i més complicada.

Empar em va demanar que pintara un senzill arbre a la paret de la seua habitació, sobre el llit… feia tant de temps! Però em vaig atrevir i ho vaig fer. El resultat m’agrada, la crítica ha estat positiva, però mai no arribe a aconseguir el resultat desitjat; potser sóc massa exigent amb mi mateixa o potser em cal pintar més sovint. Malgrat tot, ha estat un plaer tornar-ho a intentar perquè cada vegada que ho intente, sé, amb seguretat, que puc fer-ho millor. Gràcies Sister!

 

4 responses

 1. Teresa

  T’ha quedat molt be. Estas feta una gran artista.

  3 Març 2012 a les 17:27

 2. Empar

  A la sister li ha agradat molt, i ara dorm millor, té un arbre que la protegeix i abraça amb els seus braços, una calma desitjada i amb estima aconseguida. Segur que ara apareixen moltes comandes, ja que una obra així de bonica tothom la voldrà seua. Gràcies

  4 Març 2012 a les 16:15

 3. Anna F.

  Quina idea més bona, i ha quedat xulíssim!

  4 Març 2012 a les 23:30

 4. Moltes gràcies xiques! Ja ho sabeu… si voleu que vos pinte alguna coseta a la paret de la vostra casa (en especial per a tu Teresa… ara que la tens pintada) només cal que m’ho digueu, serà un plaer!

  6 Març 2012 a les 20:31

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s