la fantasia, l'emoció i el disseny… grans idees i obres a partir del talent

Deixa’t il·luminar

Disseny i/o funcionalitat? Com escollir la llum? quin tipus de llum?
Aprofitem-nos: disseny, funcionalitat, decoració… el “detall” que ens faltava a l’estança… aquí el tenim, penjat al sostre! Molta gent em “qüestiona” a l’hora d’escollir la il·luminació de la vivenda: ha de ser funcional? millor que siga l’últim crit de disseny? ha d’anar relacionada amb nosaltres? millor que trenque totalment? I responc: perquè no ho barallem tot? podem? per supost…

Un dia vaig fer una visita a l’empresa ALMERICH de Paterna, una de les millors empreses de disseny en làmpares que he tingut el plaer de conéixer, em vaig quedar molt impressionada pel treball que realitzen  i per una frase que em van dir: la gent no s’adona que quan penja una làmpara al sostre és per tota la vida… i encara es qüestionen el preu! Crec que Isabel tenia tota la raó, i si ho dubteu: mireu els sostres de les cases que visiteu, fins i tot de la nostra: quants anys porta eixa bombeta penjada? vaig dir que la canviaria aviat? i ahí continua.

Seguim els passos correctes:

  1. On l’anem a ubicar? quina necessitat ens ha de cobrir?
  2. Ens cal una gran il·luminació (com ara sobre la taula, l’estudi o a la cuina) o és una llum que omple l’ambient? No oblidem mai el tipus de bombeta que incorporarà, el que pot consumir i com la reposarem.
  3. Ocupa un lloc especial en l’estança? I si li donara el toc decoratiu que em falta? No oblidem que una làmpara, com les que vos mostre, a més de cubrir la funcionalitat, ofereixen un disseny espectacular.
  4. Quin preu estic disposat o disposada a gastar? No oblidem que es tracta d’una inversió per molt de temps, molt.
  5. On la trobe? millor deixar-me aconsellar per un o una professional? per supost, tant en una botiga d’il·luminació com un bon o bona interiorista.

One response

  1. Anna F.

    Tens raó. Encara hi ha la bombeta penjada, esperant a que arribe la làmpara 😛

    21 Setembre 2011 a les 20:31

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s