la fantasia, l'emoció i el disseny… grans idees i obres a partir del talent

La imatge corporativa: qui som

Per tots i totes és coneguda la frase Una imatge val més que mil paraules.

Una IMATGE és un producte que estableix un vincle de semblança amb la realitat; la paraula ve del llatí “imago” que designava les màscares mortuòries. Així, una imatge es podria definir com una representació que manifesta l’aparença d’una cosa. Normalment el concepte correspon al de l’aparença visual, però podria correspondre també al de imatges auditives, olfactives o tàctils.

La IMATGE CORPORATIVA es refereix a com és percebuda una companyia. És una imatge generalment acceptada del que una empresa “significa”. La creació de la imatge és un exercici en la direcció de la percepció d’aquesta;  no és creada únicament per la companyia sinó que hi ha altres factors que contribueixen a crear-la com poden ser els mitjans de comunicació, els periodistes, els sindicats, les organitzacions mediambientals i altres ONGs. La imatge corporativa relaciona com una empresa es presenta i com és vista des de fora.

Però no sempre és fàcil IDEAR, CREAR aquesta imatge; no és fàcil definir “qui som” i com volem que ens reconeguen. Un estudi previ de la nostra trajectòria empresarial, els objectius que ens defineixen, la qualitat del producte o servei que oferim, les persones que formem aquesta empresa… són alguns dels aspectes en els quals hem de pensar a l’hora de definir el concepte d’imatge corporativa; buscar l’experiència i coneixements dels professionals que poden crear-la, és fonamental per concebre la que serà, en un futur, la nostra imatge corporativa, la nostra tarja de presentació, després, amb els anys, aquesta és converteix en una MARCA COMERCIAL que queda associada al producte o empresa que l’ha creat. Ací vos ressenye un poquet d’història sobre les marques comercials o imatges corporatives:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s