la fantasia, l'emoció i el disseny… grans idees i obres a partir del talent

El quadern de Noah

Quan et miro, veig la teva bellesa i el teu encant, i sé que s’han anat accentuant amb cada existència que has viscut. I sé que he passat cadascuna de les vides que he tingut abans d’aquesta buscan-te. No pas una persona com tu, sinó a tu, car la teva ànima i la meva sempre han acabat unides.
(…)
Tu ets la resposta a totes les meves pregàries. Ets una cançó, un somni, un sospir, i no comprenc com he pogut viure tant de temps sense tu. T’estimo, més del que t’hagis pogut imaginar mai. Sempre t’he estimat i sempre t’estimaré.

 

Hui inicie aquesta nova CATEGORIA al blog que he titolat: ESCRIPTORS DE PARAULES. Les paraules que sempre estan presents a la meva vida, que m’omplen, m’ajuden, m’ensenyen. Des de hui aniré compartint-vos les millors que he trobat, perquè sempre que he llegit un llibre, anote aquelles que m’omplen.

One response

  1. Anna F.

    A prospòsit d’escriptors i paraules, la meua aportació:
    “Tenim una relació ben estranya amb les paraules. De petits n’aprenem unes quantes, al llarg de l’existència n’anem arreplegant d’altres que ens arriben a través de la instrucció, de la conversa, del tracte amb els llibres, i, tot i així, en comparació, són poquíssimes aquelles sobre els significats, les accepcions i els sentits de les quals no tindríem cap dubte si qualsevol dia ens preguntéssim seriosament si en tenim.”
    De José Saramago a “L’home duplicat”.

    16 Agost 2011 a les 20:00

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s